Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Elemente de constructii > Produse din fonta > Sisteme de protectie pentru copaci

Catalog Rigole si Guri de scurgere pentru poduri > Elemente de constructii > Produse din fonta

Sisteme de protectie pentru copaci

Da Cel mai bun pret

Protejarea bazei tulpinii arborilor reprezinta un prilej pentru decorarea spatiilor verzi fie ele gradini publice, private , parcuri sau cu alta destinatie.

Spatiul verde - protectie si accente estetice satisface aceste doua cerinte prin sistemele sale de protectie a copacilor. Cu ajutorul gratarelor pentru radacini si a grilajelor pentru protectia trunchiului copacilor, acestia se bucura de propriul spatiu de crestere, chiar si in zonele urbane cu populatie densa.

Copacii sunt indispesabili atat in zonele publice cat si in cele private, jucand un rol important in arhitectura peisagera si in imbunatatirea mediului. Acest concept se aplica zonelor urbane si proiectelor comerciale mari, complexelor de birouri si terenurilor de sport.

Copacii ajuta la imbunatatirea climatului urban si a aspectului zonelor din orase, in multe cazuri plantarea arborilor fiind o cerinta legala.
Sistemele de protectie pentru copaci - calitate si economie

Administratia locala, consiliile orasenesti, arhitectii si peisagistii pun frecvent in balanta costurile si cerintele legate de calitate.

Sistemele de protectie a copacilor ajuta la respectarea acestor cerinte prin indeplinirea tuturor conditiilor preliminare pentru protectia zonelor de crestere a copacilor.
Protectii_copaci_parc
Grilajul pentru copaci protejeaza trunchiul impotriva deteriorarii

Designul faciliteaza udarea si fertilizarea, asigurand supravietuirea arborilor in perioadele secetoase.
baumrost_baumschutzgitter-ausschnitt

Gratarele de protectie STANDARD cu sistem de fixare sunt realizate din fonta cenusie, au forma patrata sau rotunda, cu design circular sau radial si rezista la o sarcina de pana la 50kN.
Gratarele de protectie WOTAN sunt realizate din fonta ductila, au forma patrata, dreptunghiulara sau rotunda si sunt dotate cu sistem de prindere rapida, cu bolturi, asigurat impotriva actelor de vandalism. 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Sisteme de protectie pentru copaci

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

TAGS: materiale, constructii, gratare, drenare, evacuare, curatare, decolmatare, canalizare, drenaj, stradal, borduri, canal, curgere, canalizare, rigole, vidanjare, gratare carosabile, canale colectoare, ape pluviale, rama cu capac carosabil, inchizator,

Afisari: 4784 vizite

MARTURII

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI

PARTENERII NOSTRI

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Proiecte derulate

Produse si solutii profesionale in constructii

ULTIMELE PRODUSE PREZENTATE

Rigole > Rigole din plastic > Rigole carosabile XS

Rigole carosabile XS

Rigolele suporta 4 clase de incarcare (C250, D400, E600, F900) in conformitate cu Norma EN 1433. Rigole din PEHD cu muchie de ranforsare. Este un sistem compact, muchia de ranforsare fiind bine prinsa de corpul rigolei. Muchia este confectionata din materiale rezi ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole pietonale

Rigole pietonale

Rigola din PEHD cu gratar din otel zincat.cu sistem de fixare a gratarului prin clipsare fara suruburi. Conceputa in conformitate cu norma EN 1433. Suprafata neteda permite preluarea si drenarea unor debite mari de apa. Structura externa cu nervuri imbunatatest ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigolele suporta, conform normei EN 1433, 4 clase de incarcare: C250, D400, E600, F900. Este un produs compact datorita imbinarii perfecte dintre corpul rigolei si cadrul de ranforsare, realizat din materiale rezistente la coroziune ca urmare a contactului cu mediul ... Mai departe...

Rigole > Rigole pentru piscine > Gratare si Rigole pentru piscine

Gratare si Rigole pentru piscine

Posibilitatea de a utiliza un gratar de piscina care sa permita parcurgerea celor mai creative forme geometrice reprezinta un grad de libertate demn de luat in calcul de catre proiectantii si arhitectii din domeniu. Ideea confectionarii acestui gratar, utilizat pentr ... Mai departe...Proiecte derulate