Rigole Pentru Terase si Balcone

Da Cel mai bun pret

Terasele si balcoanele, prin forma si marimea acestora sunt suprafete de pe care trebuie ca apele pluviale sa fie colectate cat mai eficient. Fie ca este vorba de o ploaie torentiala, fie ca avem de-a face cu un strat de 0,5 m de zapada care se topeste, de fiecare date este necesar ca rigolele sa preia si sa conduca apele acolo unde trebuie. Fiind vorba de suprafete suspendate, grosimea placilor de beton reprezinta o limita tehnica ce nu poate fi surmontata decat prin rigole special destinate teraselor si balcoanelor, care sa aiba evident o inaltime redusa (suficient de redusa astfel incat prin realizarea santului in care vor fi montate rigolele, sa nu se afecteze rezistenta structurala).

ProfiLine - drenajul teraselor si balcoanelor

ProfiLine este un sistem de rigole din otel inoxidabil sau otel zincat destinat drenajului apei de pe terase, balcoane, logii sau gradini de apartament.
Sistemul ProfiLine dreneaza apa la nivelul hidroizolatiei din stratul de pietris si, de asemenea, colecteaza apa de pe suprafata terasei in cazul precipitatiilor abundente.
Detalii ProfiLine
Profiline_casa
Sistemul este disponibil cu latimi de 13cm, 25cm si 50cm si lungimi ale tronsoanelor de 100cm si 50cm.
Inaltimea de montaj a rigolei ProfiLine are mai multe trepte de ajustare, intre 6cm si 16,5cm. Reglarea inaltimii rigolei se poate face chiar si dupa instalare, cu ajutorul unei surubelnite.
Sistemul este disponibil cu o gama larga de accesorii pentru montaj in colt, in T si pentru cuplarea cu sistemul de canalizare.Solicitati informatii suplimentare despre
Rigole Pentru Terase si Balcone
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole Pentru Terase si Balcone

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 17961 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Rigole > Rigole de trafic > Rigole Carosabile
Rigole Carosabile Rigole de trafic

Rigole > Rigole pentru terase si balcoane > Rigole Pentru Terase si Balcone
Rigole Pentru Terase si Balcone Rigole pentru terase si balcoane