Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil

Da Cel mai bun pret

Gratare pentru orice aplicatie

Atunci cand aveti deja un canal pretabil pentru captarea apelor pluviale peste care doriti sa treceti cu o masina, va vor fi necesare niste gratare. Pentru ca aceste gratare sa transforme cu adevarat canalul preexistent intr-o rigola veritabila, vom avea nevoie sa stim in primul rand care este cea mai grea masina care le va putea traversa, ce latime trebuie sa aiba, ce dimensiuni are muchia pe care se va sprijini gratarul si daca gratarele au nevoie de securizare (daca spre exemplu canalul este in afara unei curti, gratarele vor avea nevoie de o serie de cleme antifurt).

Gama de gratare oferita de Europrofis corespunde aproape tuturor cerintelor arhitecturale legate de estetica, functionalitate si incarcare.
Gratarele aplicabile sistemelor MultiDrain V100-300 S/G si XtraDrain C/S sunt create din PLASTIC, OTEL ZINCAT, OTEL INOXIDABIL SI FONTA, in diverse modele: gratare retea, nervurate transversal si longitudinal, gratar fanta.
Gratarele sunt detasabile de pe corpul rigolei si sunt disponibile pentru clasele de sarcini de la A15 la E600. Drainlock® - sistem de prindere fara suruburi

Drainlock® - o noua generatie a sistemelor de prindere fara suruburi
Noua geometrie si calitatea materialelor asigura un sistem de prindere sigur, fara suruburi, durabil, capabil sa preia incarcari mari.
Sistemul de prindere unic, aproape indestructibil, a putut fi realizat cu ajutorul elastomerilor moderni. Sistemul de prindere Drainlock® simplifica instalarea si demontarea gratarelor.Solicitati informatii suplimentare despre
Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 17145 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Rigole > Rigole de trafic > Rigole Carosabile
Rigole Carosabile Rigole de trafic

Rigole > Rigole pentru terase si balcoane > Rigole Pentru Terase si Balcone
Rigole Pentru Terase si Balcone Rigole pentru terase si balcoane