Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigolele suporta, conform normei EN 1433, 4 clase de incarcare: C250, D400, E600, F900.

Este un produs compact datorita imbinarii perfecte dintre corpul rigolei si cadrul de ranforsare, realizat din materiale rezistente la coroziune ca urmare a contactului cu mediul ambiant si cu gratarele; imbinarea este rezistenta la deformatiile si torsiunile care apar in cadru.

Asigura o protectie marita contra uzurii si este mult mai solid datorita cadrului din otel zincat care garanteaza o margine supusa traficului cu grosime de 4 mm si o suprafata de contact cu grosimea de 2 mm, cum prevede norma EN 1433, pentru clase supuse la incarcari mari.

Se prezinta cu o gama variata de gratare standard: cu fisura, fagure patrat si fagure antitoc, realizat din otel zincat, inox, fonta nodulara, capace inchise din otel zincat si fonta nodulara si capac orb pentru cabluri electrice.

Gratarele cu fisura longitudinala in L si T, acopera clasele de incarcare de la B125 la D400, care nu se fixeaza pe rigola, dar care sunt prevazute cu un sistem de prindere cu ajutorul unui carlig si butoniera.

Sistemul cuprinde un gratar nou pentru asfalt drenant in clasa D400. care, fiind dotat cu fisuri pe partea superioara si laterala, poate colecta apele care provin de pe carosabil , dar si apele superficiale care sunt absorbite de asfaltul drenant.

Este dotat cu sisteme de fixare al gratarului: cu barete sau suruburi, si racord de evacuare.

Este ideal pentru: incarcari medii, zone folosite pentru expozitii, parcari multietajate, trafic stradal, zone de stationare, statii de servicii, zone industriale, arii portuare si aeroportuare, zone de incarcare si descarcare containere

Este prevazut cu camine sifonate cu evacuari preinstalate

Gama compusa din 9 rigole cu 3 latimi si 5 inaltimi: 100/55, 100/80, 100/100, 100/160, 150/100, 150/160, 200/100, 200/160, 200/250

Gama completata cu rigola XW cu cadru de ranforsare din fonta nodulara cu lungimea 1,5 metri si dimensiuni utile 300 x 300 mm, potrivita pentru drenajul suprafetelor mari

Rigola este confectionata din PEHD (polietilena de inalta densitate) reciclabila 100% si se caracterizeaza prin: robustete, manevrabilitate, durata indelungata de utilizare, stabilitate, simplitate, greutate redusa, usor de transportat si de pus in opera.
Rigola este prevazuta cu cadru din otel zincat/inox, iar modelul XW 300/300 este prevazuta cu cadru din fonta nodulara.

Prin utilizarea unor aditivi speciali se pot obtine rigole, care au rezistenta mare la foc (rigole pentru utilizari speciale).

Acoperirea rigolei se realizeaza utilizand gratare din otel zincat, otel inox sau fonta nodulara.

Ca noutate avem gratare cu fanta in L si T din otel zincat/inox care se aseazam pe rigola, iar prinderea intre ele se face cu sistem carlig si butoniera.

La rigola XW 200, clasa de incarcare D400 avem gratar din fonta nodulara pentru asfalt drenant. Particularitatea acestui gratar consta in amplasarea fantelor si pe partea laterala a gratarului, ceea ce conduce la preluarea apei absorbite de catre asfalt (numai pentru asfalt drenant).

Materialele utilizate pentru aceste gratare sunt: otel DD11 zincat la cald, otel inox AISI 304 decapat, fonta nodulara GJS 500/7.

Clasa C250 - Zone de instalare a sistemului de drenaj situate, masurand de la bordura, la maxim 0,5 m pe carosabil si 0,2 m pe trotuar.

Clasa D400 - Trafic stradal (inclusiv pietonal), peroane de tranzit, zone de stationare pentru toate tipurile de autovehicule.

Clasa E600 - Zone supuse incarcarilor mari (ex.: zone de trafic in porturi), zone cu trafic cu motostivuitoare, zone industriale, zone descarcat containere.

Clasa F900 - Zone supuse incarcarilor foarte mari cum ar fi: porturi, aeroporturi, zone de descarcat containere

Prinderea gratarelor pe rigola se face cu: kit suruburi.

Pentru inchiderea tronsoanelor de rigola se utilizeaza placi de capat din PEHD cu evacuari preinstalate cu diametre 40/63/100/110/160 mm sau placi de capat inchise (fara evacuari).

Pentru rigola XW 300/300 inchiderea tronsonului se face cu placa de capat din otel zincat cu evacuare preinstalata cu diametru 200 mm sau cu placa de capat inchisa.

La rigola XW 100 pentru obtinerea unei evacuari cu diametru mai mare, se utilizeaza kit Racord de Evacuare cu diametru 100/110 mm care se monteaza pe fundul rigolei cu ajutorul a 4 suruburi.

Sistemul de drenaj XW este prevazut cu camine sifonate din PEHD cu evacuari preinstalate cu diametre 110/160/200 mm si capac de vizitare pentru inspectie.

Gama de produse este completata cu piese speciale: coltari, teuri si cruce.

Pentru modelul XW 300/300 piesele speciale se executa la cerere.Solicitati informatii suplimentare despre
Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 10847 vizite