Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Capace de canal

Da Cel mai bun pret

Orice punct pe traseul unei instalatii subterane care trebuie accesat ulterior, trebuie \"insotit\" de un camin de acces, acoperit evident de banalul, popularul si binecunoscutul Capac de canal.

Pe cat de comun este, pe atat de necesar a ramas

Infrastructura si drenaj – mobilitate pentru un viitor in miscare

Extinderea, protejarea si intre?inerea rutelor pentru transport reprezinta provocarea prezentului, dar si una dintre problemele cheie ale viitorului in domeniul infrastructurii la nivel global.

Solutiile asigura cel mai inalt nivel de siguranta pentru zonele industriale si cele cu trafic, capacele de canal Multitop? fiind proiectate pentru greutati extreme si pentru conditii speciale de instalare.

Capacele de canal Multitop? sunt produse din fonta si sunt asigurate cu sisteme de blocare impotriva actelor de vandalism, a demontarii neautorizate si deplasarii.

Cu o greutate de numai 80Kg, capacele de canal sunt proiectate pentru clasele de sarcini A15, B125, C250, D400 si F900.

Capacele de canal produse de sunt destinate drenajului drumurilor private, publice si comerciale, suprafetelor cu trafic pietonal.
Pe langa simpla lor functionalitate, deseori produsele au in mod deliberat accente estetice.

Designul personalizat si emblemele capacelor de canal Multitop? ofera arhitectilor optiuni pentru o solutie estetica si functionala.Solicitati informatii suplimentare despre
Capace de canal
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Capace de canal

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5427 vizite

Descarca resurse

descarca Oferta Europrofis 2016 Document tip PDF

Oferta Europrofis 2016

Produse populare