Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Elemente de constructii > Produse din fonta > Guri de scurgere

Catalog Rigole si Guri de scurgere pentru poduri > Elemente de constructii > Produse din fonta

Guri de scurgere

Da Cel mai bun pret

Asa cum bine se stie, gurile de scurgere reprezinta o alternativa la drenajul liniar, asigurand drenajul punctual al platformelor exterioare. Sunt realizate din beton cu polimeri, material rezistent la ciclurile inghet-dezghet si la actiunea agentilor chimici.

Guri de scurgere DRAIN®
Guri de scurgere stradale Multitop®
Guri de scurgere pentru poduri

Gurile de scurgere DRAIN Pointlock® sunt prevazute cu rama din fonta nodulara si gratar din fonta nodulara sau otel zincat, cu posibilitate de rrd DN 100, garnitura din cauciuc, sifon demontabil si colector de aluviuni din plastic. Clasele de sarcini A15 - B125

Gurile de scurgere DRAIN Powerlock® sunt prevazute cu rama si gratar din fonta nodulara si sistem de prindere a garatarului fara suruburi Powerlock®. Sunt formate din parte superioara, element intermediar pentru marirea inaltimii de montaj, parte inferioara cu posibilitate de rrd DN 150 si DN 200 si colector de aluviuni. Clasele de sarcini A15 - F900.

Guri de scurgere stradale Multitop®
Gurile de scurgere sunt parte integranta din zonele cu trafic si, de aceea, sunt indispensabile. Multitop®, o noua generatie de guri de scurgere satradale, o inovatie in domeniul drenajului care revolutioneaza intreaga gama de guri de scurgere stradale prin cele patru modele disponibile.

Clasa de sarcini D400

Avantajele Multitop®
- Rama si gratar din fonta
- Balama cu dubla functionalitate
- Partu suporti de atenuare
- Sistem de inchidere fara suruburi
- Nervuri longitudinale pentru aplicatii in zonele cu trafic pietonal si pentru biciclete
Detalii si gama de produse
Guri_Multitop_2
Gurile de scurgere Multitop® sunt prevazute cu un sistem de blocare din otel inoxidabil, fara suruburi, cu balama rezistenta cu dubla functionalitate.
Sistemul de blocare asigura gratarul impotriva actelor de vandalism, permitand totodata accesul pentru operare si intretinere.
Guri_Multitop_6
Balamalele multifunctionale permit instalarea gurii de scurgere indiferent de directia traficului, prevenind astfel instalarea incorecta.

Balamalele permit o deschidere a gratarului de aproximativ 110? pe ambele laturi. In plus, gratarul se poate scoate si pe verticala.
Gratarele sunt usor de manevrat datorita greutatii reduse si a dispozitivelor de siguranta care nu necesita intretinere. Pentru manevrarea gratarului se poate folosi o cheie obisnuita.
Gurile de scurgere Multitop® au capacitatea hidraulica optima datorita dispunerii rosturilor transversal si longitudinal.
Forma concava
Multitop 300 RF D400
Multitop 500 RF D400
Forma plata
Multitop 300 PF D400
Multitop 500 PF D400
Gama Multitop
Forma concava Forma plata
Guri_Multitop_8
Rosturile longitudinale si transversale nu prezinta nici un pericol pentru biciclisti
Gama de guri de scurgere Multitop® are un design optimizat din punct de vedere tehnic, hidraulic si estetic.
Datorita geometriei rosturilor, gurile de scurgere corespund oricarui tip de aplicatie.
- Sosele
- Zone cu trafic pietonal
- Parcari
- Zone industriale

Guri de scurgere pentru poduri
Gurile de scurgere pentru poduri sunt realizate din fonta si sunt destinate drenajului podurilor din beton sau otel. Pot fi prevazute cu garnitura elastica de etansare, cu sistem de blocare a gratarului si cu cos de aluviuni din otel galvanizat.
Sunt reglabile pe inaltime de la 85 la 160 mm iar dimensiunea rosturilor gratarului poate fi de 16 mm sau 40 mm.
Impiedica formarea peliculei de apa care provoaca aqua-planarea
Impiedica formarea poleiului pe timp de iarna
Impiedica infiltrarea apei in structura podului
Clasele de sarcini C250 - D400 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Guri de scurgere

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

TAGS: materiale, constructii, drenare, evacuare, canalizare, pardoseli, stradal, sifon, scurgere, iesire orizontala, etansare, gratar, inox, clasa de trafic, sarcina, cos de aluviuni, gura de scurgere ape uzate, pluviale, parafrunzar, guri de scurgere stradale,

Afisari: 5118 vizite

MARTURII

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI

PARTENERII NOSTRI

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Proiecte derulate

Produse si solutii profesionale in constructii

ULTIMELE PRODUSE PREZENTATE

Rigole > Rigole din plastic > Rigole carosabile XS

Rigole carosabile XS

Rigolele suporta 4 clase de incarcare (C250, D400, E600, F900) in conformitate cu Norma EN 1433. Rigole din PEHD cu muchie de ranforsare. Este un sistem compact, muchia de ranforsare fiind bine prinsa de corpul rigolei. Muchia este confectionata din materiale rezi ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole pietonale

Rigole pietonale

Rigola din PEHD cu gratar din otel zincat.cu sistem de fixare a gratarului prin clipsare fara suruburi. Conceputa in conformitate cu norma EN 1433. Suprafata neteda permite preluarea si drenarea unor debite mari de apa. Structura externa cu nervuri imbunatatest ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigolele suporta, conform normei EN 1433, 4 clase de incarcare: C250, D400, E600, F900. Este un produs compact datorita imbinarii perfecte dintre corpul rigolei si cadrul de ranforsare, realizat din materiale rezistente la coroziune ca urmare a contactului cu mediul ... Mai departe...

Rigole > Rigole pentru piscine > Gratare si Rigole pentru piscine

Gratare si Rigole pentru piscine

Posibilitatea de a utiliza un gratar de piscina care sa permita parcurgerea celor mai creative forme geometrice reprezinta un grad de libertate demn de luat in calcul de catre proiectantii si arhitectii din domeniu. Ideea confectionarii acestui gratar, utilizat pentr ... Mai departe...Proiecte derulate