Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Rigole pentru terenuri de sport

Da Cel mai bun pret

Spre deosebire de sistemele clasice de rigole, pe un stadion, pe o pista de atletism nu se pot monta decat sisteme de rigole prevazute cu gratare speciale pentru pistele de atletism, menite sa protejeze sportivii de eventuale raniri. Din acest motiv, rigolele, la fel ca si celelalte produse destinate drenajului pe stadioanele cu caracter competitonal, trebui obligatoriu sa corespunda normelor impuse de IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism).

Drenajul pistelor de atletism este un domeniu in care Europrofis exceleaza. Dovada o reprezinta folosirea produselor Sport pe stadioanele olimpice din toata lumea.

Sistemele de drenaj Sport sunt realizate din elemente de beton cu polimeri, cu o gama diversa de gratare si capace din polietilena si rasini sintetice.

Gama Sport ofera elemente speciale pentru pistele de atletism, stadioane, terenuri de tenis si terase si raspunde cerintelor DIN 18035 si IAAF.Solicitati informatii suplimentare despre
Rigole pentru terenuri de sport
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole pentru terenuri de sport

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 6070 vizite

Descarca resurse

descarca Oferta Europrofis 2016 Document tip PDF

Oferta Europrofis 2016

Produse populare