Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Rigole industriale securizate

Da Cel mai bun pret

Sistemele de rigole securizate se adreseaza unitatilor unde sunt transportate cantitati mari de materiale si sunt prezente materiale periculoase pentru mediul inconjurator: in uzine, in special in industria petrolului, in statii de carburanti, zone cu trafic greu, drumuri pentru motostivuitoare, spatii pentru manipulari de materiale, platforme militare si aeroportuare etc.

DRAIN® S100-S300K Powerlock®
Sistemul DRAIN® S100-300 K Powerlock® este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei din fonta, cu gratare din fonta.
Prinderea gratarului se realizeaza cu sistemul fara suruburi Powerlock®.
Sistemul este disponibil pentru aplicatii cu clasa de sarcini de la A15 la F900.

Sistem sigur, rezistent si stabil

Sistemul DRAIN® S100-300 K Powerlock® este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei din fonta, cu gratare din fonta.
Latimea interioara a rigolei este de 10, 15, 20 sau 30 cm, adancimea este intre 15 si 45 cm si este disponibila cu panta prefabricata sau inaltime constanta.
Sistem de drenaj pentru solicitari deosebite
SK_rama_200
Rama din fonta ajuta la distribuirea optima a sarcinii
SK_nervuri
Nervuri de ancorare pentru asigurarea elementelor la montaj
Domeniul de aplicatie
Aplicarea acestui sistem este recomandata lo unde sunt trasportate cantitati mari de materiale periculoase pentru mediul inconjurator, de exemplu:
Industria petrolului
Statii de carburanti
Drumuri pentru motostivuitoare
Containere si spatii pentru manipulari de materiale
Aeroporturi
Materialul de baza, betonul cu polimeri, asigura elementelor sistemului rezistenta mecanica si chimica fata de medii agresive.
Sistemul este asigurat contra alunecarii gratarului si este dotat cu rama din fonta care permite transmiterea fortelor de la gratar catre suprafetele de sprijin mai mari si distributia optima a sarcinii.
Racordarea elementelor sistemului se poate face in colt, in T sau in cruce. Rrdarea intre elementele de rigola, pe de o parte si intre elementele si materialele de pavaj pe de alta parte, poate fi realizata cu ajutorul materialelor de etansare de tip chit elastic. Etansarea sistemului este posibila si dupa punerea in exploatare.Solicitati informatii suplimentare despre
Rigole industriale securizate
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole industriale securizate

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5827 vizite

Descarca resurse

descarca Oferta Europrofis 2016 Document tip PDF

Oferta Europrofis 2016

Produse populare