Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Catalog Rigole si Guri de scurgere pentru poduri > Rigole > Rigole din plastic

Rigole carosabile XS

Rigolele suporta 4 clase de incarcare (C250, D400, E600, F900) in conformitate cu Norma EN 1433.

Rigole din PEHD cu muchie de ranforsare.

Este un sistem compact, muchia de ranforsare fiind bine prinsa de corpul rigolei. Muchia este confectionata din materiale rezistente la coroziune. Sistemul de ancorare a fost proiectat pentru a rezista la actiuni de forfecare si torsiune.

Este perfect etans si solid datorita cadrului de ranforsare care asigura o suprafata de trecere cu grosimea de 2,5 mm o suprafata de contact cu grosimea 1,2 mm.

Sigur si usor de montat.

Contine 3 tipuri diferite de gratare (cu fanta, antitoc, fagure patrat) confectionate din otel zincat, otel inox sau fonta nodulara.

Gratarul se blocheaza pe corpul rigolei cu carlige prin apasare; pentru clasa E600 este necesar a se utiliza si sistemul de prindere cu bareta si surub.

Pentru o fixare mai buna in beton se poate utiliza un kit compus din 8 aripioare de fixare disponibil la cerere.

Contine si sistemul clasic de imbinare cu bareta si surub, precum si un kit racord de evacuare disponibil in 2 variante ( Ø 100 si Ø 110).

Este utilizat pentu: parcari de autovehicule, alei circulabile, sisteme de canalizare in zone carosabile, zone de stationare, intersectii stradale cu trafic moderat.

Include modele cu inaltimi reduse (H 55 si H 80 mm) care se pot instala in pardoseli industriale.

Este prevazut cu camine sifonate.

Este compus din 9 rigole cu 3 latimi si 5 inaltimi (100/55, 100/80, 100/100, 100/160, 150/100, 150/160, 200/100, 200/160, 200/250). 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole carosabile XS

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

TAGS: materiale, constructii, rigole cu gratar, rigole carosabile, rigole trafic, rigole pietonale, rigole drenaj, canalizare, evacuare ape pluviale, drenaj, drenare, evacuare, canalizare, etansare, drain, colectare, beton, polimeri, otel, pardoseli, ape de supraf,

Afisari: 5213 vizite

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Proiecte derulate

Produse si solutii profesionale in constructii

ULTIMELE PRODUSE PREZENTATE

Rigole > Rigole din plastic > Rigole carosabile XS

Rigole carosabile XS

Rigolele suporta 4 clase de incarcare (C250, D400, E600, F900) in conformitate cu Norma EN 1433. Rigole din PEHD cu muchie de ranforsare. Este un sistem compact, muchia de ranforsare fiind bine prinsa de corpul rigolei. Muchia este confectionata din materiale rezi ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole pietonale

Rigole pietonale

Rigola din PEHD cu gratar din otel zincat.cu sistem de fixare a gratarului prin clipsare fara suruburi. Conceputa in conformitate cu norma EN 1433. Suprafata neteda permite preluarea si drenarea unor debite mari de apa. Structura externa cu nervuri imbunatatest ... Mai departe...

Rigole > Rigole din plastic > Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigole plastic cu gratare din Inox, Fonta, Otel

Rigolele suporta, conform normei EN 1433, 4 clase de incarcare: C250, D400, E600, F900. Este un produs compact datorita imbinarii perfecte dintre corpul rigolei si cadrul de ranforsare, realizat din materiale rezistente la coroziune ca urmare a contactului cu mediul ... Mai departe...

Rigole > Rigole pentru piscine > Gratare si Rigole pentru piscine

Gratare si Rigole pentru piscine

Posibilitatea de a utiliza un gratar de piscina care sa permita parcurgerea celor mai creative forme geometrice reprezinta un grad de libertate demn de luat in calcul de catre proiectantii si arhitectii din domeniu. Ideea confectionarii acestui gratar, utilizat pentr ... Mai departe...Proiecte derulate