Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele mai noi informatii despre produsele din domeniul nostru

Promotii > Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

Promotii

Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

In prelungirea ventilului de scurgere se montează sifonul de scurgere, prin care se face evacuarea apelor uzate în conducta de canalizare. Sifonul de scurgere îndeplineşte totodată şi rolul de reţinere a gazelor din conducta de canalizare, datorită existenţei în interiorul sifonului a unei cantităţi de apă, cunoscută sub numele de „gardă hidraulică\\\\\\\", prin care se realizează o izolare a obiectului sanitar de conducta de canalizare.
In această, grupă de armături sunt incluse următoarele sifoane de scurgere:

1) Sifonul de scurgere tip butelie, care este compus dintr-un corp turnat din alamă, o ţeava de gardă, piuliţe olandeze pentru racordare la ventilul de scurgere şi la ţeava de scurgere spre canalizare, precum şi un capac din bachelită pentru curăţirea sifonului. In interiorul sifonului, pană la nivelul ţevii de scurgere spre canalizare, se formează garda hidraulică pentru reţinerea gazelor de canalizare.

2) Sifonul de scurgere din ţeava de alamă .Sifonul de scurgere din ţeava de alamă se compune din două elemente de ţeava curbată, din care unul poate fi demontat cand este necesar pentru curăţirea sifonului. Porţiunea de ţeava detaşabilă se racordează la obiectul sanitar cu o piuliţă olandeză, iar cealaltă porţiune de ţeava se racordează la ţeava de scurgere din perete, mascarea racordului făcandu-se cu rozeta de perete.

3) Sifonul de scurgere din ţeava de plumb cuprinde un singur element din ţeava în formă de „S\\\\\\\", avand pe partea inferioară a primei curburi orificiul pentru curăţirea sifonului, orificiu i e se etanşează prin înşurubare cu un dop de plumb. Un capăt al ţevii de plumb se racordează la colectorul apei de scurgere de la obiectul sanitar (spălătorul de bucătărie), iar celălalt capăt se racordează la ţeava de scurgere din perete.

4) Sifonul de scurgere de pardoseală , care este compus dintr-un corp cilindric, un clopot de sifonare şi un capac sub formă de grătar circular. Sifonul este amplasat în grosimea pardoselii şi racordat la reţeaua de canalizare, în care se scurge apa rămasă pe pardoseală.

Interiorul sifonului, prin construcţia lui, se poate curăţa de impurităţi după ridicarea capacului şi totodată se asigură garda hidraulică împotriva pătrunderii gazelor de canal.

img

Ehipa EuroProfis.ro

Publicat la 03 Decembrie 2013

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

TAGS: informatii, materiale, constructii, gura de scurgere, evacuare, instalatii sanitare,

Afisari: 3381 vizualizari

Proiecte derulate

ARTICOLE SI INFORMATII UTILE

ULTIMELE NOUTATI

Promotii > Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

In prelungirea ventilului de scurgere se montează sifonul de scurgere, prin care se face evacuarea apelor uzate în conducta de canalizare. Sifonul de ... Mai departe...

Ehipa EuroProfis.ro

Ehipa EuroProfis.ro

postat la 03 Decembrie 2013

Promotii > Rigola ca si solutie pentru drenajul liniar

Rigola ca si solutie pentru drenajul liniar

Daca ati avut vreodata curtea inundata, inseamna fie ca apele pluviale nu sunt corect gestionate, fie solutia adoptata e depasita (sistem de drenaj subdimensio ... Mai departe...

Ehipa EuroProfis.ro

Ehipa EuroProfis.ro

postat la 03 Decembrie 2013

Promotii > Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Buna ziua! Rezervati-va cateva minute si cu rabdare cititi pana la capat. V-ati gandit vreodata sa demarati o afacere ? Sa fiti >pe cont propriu< cum se ... Mai departe...

Ehipa EuroProfis.ro

Ehipa EuroProfis.ro

postat la 23 Iulie 2013

Informatii Utile > DEFINITIA RIGOLEI

DEFINITIA RIGOLEI

RIGÓLĂ, rigole, s.f. 1. Șanț mic sau amenajare specială făcută de-a lungul străzilor, între marginea părț ... Mai departe...

Ehipa EuroProfis.ro

Ehipa EuroProfis.ro

postat la 12 Octombrie 2010