Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele mai noi informatii despre produsele din domeniul nostru

Contact > Europrofis

Contact

Europrofis

EuroProfIS ofera produse si soluţii integrate pentru operatorii economici din domeniul industrial, comercial si rezidenţial cu aplicaţii in:

Colectarea si drenajul exterior al apelor pluviale şi de suprafata prin sisteme de rigole pentru: platforme industriale şi comerciale, parcări, spaţii de depozitare.
Colectarea şi drenajul interior al clădirilor in domeniul casnic, industrial şi alimentar prin sisteme drenaj din otel-inox.
Preepurarea si epurarea apelor uzate prin separatoare de produse petroliere si grăsimi, statii de epurare pentru locuinţe individuale şi colectivităţi mari, fose septice cu pat filtrant.
Pardoseli profesionale din PVC specializate: domeniul medical, office, industrial, comercial, casnic. Sisteme de invelitori din tigla metalica.
Oferta noastra se diferenţiază prin calitatea produselor şi complexitatea serviciilor oferite.
Produsele comercializate corespund din punct de vedere calitativ, constructiv si protectia mediului, tuturor standardelor si normativelor Uniunii Europene, fiind insoţite de certificate de conformitate si calitate direct de la producator.

Serviciile oferite de noi cuprind :
Identificarea şi evaluarea necesitatilor specifice fiecărui obiectiv de investitii;
Analiza comună cu echipa de proiectare şi beneficiarul pentru identificarea soluţiilor şi produselor optime;
Oferirea de soluţii tehnice inclusiv asistenta tehnică la montaj pe toata durata proiectului.

Pachetul nostru de servicii şi produse este orientat in vederea optimizării raportului preţ/calitate astfel incat să asigurăm beneficiarilor noştri produsul optim la cel mai bun preţ impreună cu toata gama de servicii şi asistenta tehnică necesară pentru realizarea cu succes a proiectului.

Putem asigura consultanta si asistenta inclusiv la montaj pentru punerea in opera a produselor din portofoliu in urmatoarele domenii:

Complexe Comerciale de tip Mall,
Hypermarket-uri,
Industria alimentară,
Industria chimica,
Reţea distribute carburanţi (staţii peco),
Show-room-uri auto,
Reabilitări centre istorice,
Complexuri sportive,
Spitale,
Cartiere rezidenţiale,
Aeroporturi,
Locuinţe individuale.

Daca domeniile mai sus menţionate se regăsesc în proiectele Dumneavoastră, o colaborare cu societatea noastra este pe deplin justificată.

Pentru a va pune la dispozitie specificatiile tehnice si celalte detalii legate de orice produs din portofoliu, va rugam sa ne contactati.

img

Ehipa EuroProfis.ro

Publicat la 08 Octombrie 2009

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

TAGS: informatii, materiale, constructii,

Afisari: 6439 vizualizari

Proiecte derulate

ARTICOLE SI INFORMATII UTILE

ULTIMELE NOUTATI

Promotii > Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

In prelungirea ventilului de scurgere se montează sifonul de scurgere, prin care se face evacuarea apelor uzate în conducta de canalizare. Sifonul de ... Mai departe...

Promotii > Rigola ca si solutie pentru drenajul liniar

Rigola ca si solutie pentru drenajul liniar

Daca ati avut vreodata curtea inundata, inseamna fie ca apele pluviale nu sunt corect gestionate, fie solutia adoptata e depasita (sistem de drenaj subdimensio ... Mai departe...

Promotii > Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Buna ziua! Rezervati-va cateva minute si cu rabdare cititi pana la capat. V-ati gandit vreodata sa demarati o afacere ? Sa fiti >pe cont propriu< cum se ... Mai departe...

Informatii Utile > DEFINITIA RIGOLEI

DEFINITIA RIGOLEI

RIGÓLĂ, rigole, s.f. 1. Șanț mic sau amenajare specială făcută de-a lungul străzilor, între marginea părț ... Mai departe...Proiecte derulate